Sinteze și Dezbateri de Politică Externă, BULETIN BILUNAR, APE/FES Newsletter nr.02 (2015)

107

Asociația pentru Politică Externă, împreună cuFriedrich-Ebert-Stiftung, vă propune un Newsletter pe subiecte de politică externă și integrare europeană a Republicii Moldova, elaborat în baza emisiunii radio ”Sinteze și Dezbateri de Politică Externă”. Emisiunea radio și Newsletter-ul sunt parte a proiectului comun "Dialoguri de politică externă".

Newsletter nr. 02 (2015)

Temele ediției:

1.Guvern minoritar la Chișinău, învestit cu votul Partidului Comuniștilor. Fostul premier Iurie Leancă pleacă din PLDM și anunță un nou proiectpolitic.

2.Prioritățile partidelor parlamentare și între integrarea europeană și integrarea eurasiatică.

3.2015: Perspective economice într-un context regional și intern complicat.Un editorial semnat de ex-ministrul Finanțelor,Veaceslav Negruță.

4.Foaie de parcurs propusă partenerilor de dezvoltare noului Guvern: recomandări sau ultimatum? Principalele teze din document, un interviula subiect cu ambasadoarea Suediei, Ingrid Tersman, și o opinie a directorului executiv al Asociației pentru Politică Externă,Victor Chirilă.

Descărca PDFDownload PDF

Materialele sunt realizate deLina Grâuși expert pe politică externă și rela ții internaționale,Coordonator de programe APE.