Dialoguri Transnistrene: La nivel oficial Chișinăul și Tiraspolul au viziuni opuse, însă oamenii de pe cele două maluri au aspirații comune – Newsletter Noiembrie 2013, nr.02

129

Newsletter nr.02 (noiembrie 2013)

Newsletter-ul este elaborat în baza emisiunii radiofonice din 30 noiembrie 2013, realizate în cadrul programului Asistență tehnică pentru Biroul de Reintegrare al Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană. Emisiunea este difuzată de postul public Radio Moldova și de Radio Vocea Basarabiei. Scopul programului este facilitarea soluționării conflictului transnistrean prin consolidarea încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

Temele ediției:

1. Conferințaanuală "Măsurile de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean" din Germania relevă viziuni opuse formulate la nivel oficial de Chișinău și Tiraspol.

2.Galina Burlaca, Bender:Donatorii trebuie să vină în Transnistria cu undița, nu cu peștele.

3.Ion Lapicus, Gura Bâcului:În relațiile cu oamenii din Transnistria trebuie să fim mai serioși și să nu venim doar cu promisiuni

Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă aECORYS UK, iar opiniile exprimate nu reflectă în mod necesar punctul de vedere al Uniunii Europene.Dacă doriți să nu mai primiți Newsletter-ul Dialoguri Transnistrene vă rog să trimiteți un mesaj cu subiectul "Dezabonare" la această adresă.

Materialele pot fi preluate fără restricții, cu menționarea sursei.

Descărca în format PDFDownload in PDFСкачать PDF