Comunicat de Presă: Prezentarea Raportului „Lecții învățate pentru Republica Moldova – experiența țărilor Vișegrad privind integrarea economică în UE”, luni, 15.09.2014, ora 11:00, în Sala de conferințe a Agenției de Presă Info-Prim Neo.

142

Asociația pentru Politică Externă (APE) și Institutul Georgian pentru Studii Strategice (GISS) au deosebita plăcere de a vă invita la prezentarea Raportului "Lecții învățate pentru Republica Moldova – experiența țărilor Vișegrad privind integrarea economică în UE".

Evenimentul va avea loc luni, 15 septembrie 2014, ora 11:00, în Sala de conferințe a Agenției de Presă Info-Prim Neo, Casa Presei, str. Pușkin 22, et. 4, of. 446.

Raportul a fost elaborat de Institutul Georgian pentru Studii Strategice (GISS) și Asociația pentru Politica Externă (APE) cu susținerea Fondului Internațional Vișegrad în cadrul proiectului "Sprijinul V4 pentru integrarea economică a Georgiei și a Republicii Moldova în Uniunea Europeană".

Scopul principal al proiectului este de a susține autoritățile și comunitățile de afaceri din Georgia și Republica Moldova în procesul de implementare a Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA) cu UE. Raportul analizează potențialele riscuri ale implementării DCFTA și conține o serie de concluzii și recomandări utile pentru Republica Moldova, formulate prin prisma experienței statelor Vișegrad.

Obiectivul evenimentului este de a împărtăși rezultatele și recomandările prezentate în Raport cu părțile interesate.

Persoana de contact: Victoria Bucătaru
Asociația pentru Politica Externă
Tel: 022 210986
Email: office@ape.md