Forumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova, 8 Decembrie 2020

427

Fundația „Friedrich Ebert” Moldova, Asociația pentru Politică Externă și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova organizează cea de-a șaptea ediție a Forumului privind integrarea europeană a Republicii Moldova.

Forumul își propune să discute pe marginea principalelor provocări ale Republicii Moldovei pe calea integrării europene. Discuțiile vor avea loc în cadrul a trei sesiuni ce se vor axa pe teme precum dialogul Republicii Moldova cu Uniunea Europeană; implementarea Acordului de Asociere și a agendei europene de reforme; integritatea judiciară ca element cheie al reformei justiției; precum și aprofundarea dimensiunii de securitate a Parteneriatului Estic.

Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie 2020. Sesiunile I și II vor avea loc între 9:00 și 13.30 (ora locală), atât în format tradițional, cu prezența vorbitorilor în panel, cât și online. Sesiunea III va avea loc doar online, între orele 16:00 și 18:00 (ora locală). Mai multe detalii despre program și vorbitori găsiți în broșura de mai jos.

Pentru înregistrarea online la eveniment accesați link-ul: https://bit.ly/2L7alM1

Descarcă programa: http://www.ape.md/wp-content/uploads/2020/12/Brosura_2020_RO.pdf

Brosura_2020_RO