Club de Presă APE, Consolidarea capacităţilor instituţionale în domeniul nediscriminării – o prioritate pentru Ministerul de Interne şi subdiviziunile sale

92

 

Asociaţia pentru Politică Externă (APE) invită la şedinţa Clubului de Presă APE având ca temă „Consolidarea capacităţilor instituţionale în domeniul nediscriminării – o prioritate pentru Ministerul de Interne şi subdiviziunile sale”.

Ședinţa va avea loc joi, 31 martie 2016, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 4, of. 446.

Participă: Victor Chirilă, director executiv APE, Ion Schidu, expert în drepturile omului APE şi Oxana Gumennaia, membru al Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii. va face o evaluare a principalelor provocări şi deficienţe ale actualei politici externe a Republicii Moldova.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate recomandările de consolidare a capacităţilor instituţionale în domeniul nediscriminării al Ministerului de Interne şi subdiviziunile sale, elaborate de către experţii APE şi Consiliu drept urmare a analizei documentelor interne şi desfăşurării a 16 cursuri de instruire pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Va rugăm sa confirmaţi participarea Dvs. şi/sau a persoanelor delegate de Dvs. la adresa e-mail office@ape.md.

Şedinţa va putea fi urmărită on-line pe site-ul Agenţiei www.ipn.md şi accesată ulterior în arhivă.

Clubul de presă are loc în cadrul proiectului „Consolidarea capacităţilor instituţionale în domeniul nediscriminării a reprezentanţilor Ministerului de Interne şi ai subdiviziunilor sale”, implementat de subdiviziunile sale c suportul Ambasadei SUA în Republica Moldova.