Lansarea emisiunii analitice – APE Live: Dialoguri de politică externă, integrare europeană și securitate

296

Asociația pentru Politica Externă (APE) lansează un nou produs analitic, emisiunea “APE Live: Dialoguri de politică externă, integrare europeană și securitate”. Împreună cu experți naționali și internaționali din sfera relațiilor internaționale, științe politice, securitate și politici publice, oficiali și diplomați, dar și membri ai societății civile, echipa APE va dezbate ultimele evenimente din țară și din regiune în materie de politică externă.

Scopul acestor dezbateri este de a sensibiliza și informa comunitatea națională și internațională despre evoluțiile și sfidările curente care influențează stabilitatea internă, relațiile externe și securitatea Republicii Moldova. De asemenea, ne propunem să încurajăm un dialog constructiv cu implicarea comunității de experți și oficiali care să contribuie la formularea unor soluții și propuneri de politici în domeniile vizate.

Cu această ocazie, vă invităm să participați la prima ediție a emisiunii cu genericul “Relansarea politicii externe a Republicii Moldova: evoluții, sfidări, perspective”. Invitatul emisiunii este Nicu Popescu, Director al programului Europa lărgită la Consiliul European pentru Relații Externe (ECFR) și ex-Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova.

Dezbaterea va avea loc la 29 martie 2021, ora 11:00 (ora Chișinăului), prin intermediul platformei Zoom. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați accesând următorul link:

 https://zoom.us/meeting/register/tJYvf-GorDMiHNOA8mM09zgtcqBG4RLjr_h-

Vom fi bucuroși de prezența și implicarea dumneavoastră în aceste discuții.

“Vă rugăm să vă conectați la eveniment cu 5 minute înainte de începere pentru a beneficia de asistență și suport tehnic în utilizarea platformei, în cazul apariției unor defecțiuni tehnice. Întrebările către vorbitori/invitați pot fi adresate în chat-ul de întrebări și răspunsuri (Q&A). Dezbaterea va fi înregistrată și, ulterior, distribuită de către echipa APE. Prin înregistrarea la eveniment, vă exprimați consimțământul pentru procesarea înregistrării și acceptați termenii și condițiile prevăzute de politica privind confidențialitatea datelor din cadrul CEPS.”