Speranța – Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului

133

Stimați colegi, vă invităm să urmăriți primul spot video despre Speranța – Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului.

Școala Speranța este un proiect destinat tinerelor femei profesioniste care sunt interesate să-și dezvolte abilitățile de lider și șă avanseze în plan profesional. Obiectivele programului sunt de a antrena și de a aprofunda cunoștințele teoretice și abilitățile practice pentru a prelua roluri de conducere în viața politică, socială și cea economică.

Programul include sesiuni teoretice, lucru individual și traininguri practice cu participarea experților naționali și internaționali, reprezentaților instituțiilor guvernamentale și non-guvernamentale.

Speranța – Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului este un proiect finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA și este implementat de catre două organizații non-guvernamentale de pe ambele maluri ale Nistrului – Asociația pentru Politica Externă APE și Центр развития и поддержки гражданских инициатив „Резонанс”, în cooperare cu America House de la Chișinău și Tiraspol.