„SPERANȚA” – Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului

Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului este un proiect destinat femeilor tinere, care sunt interesate să-și dezvolte abilitățile de lider și să avanseze pe plan profesional. Programul include șapte sesiuni teoretice, treninguri practice și lucru individual.  Activitățile se vor desfășura din septembrie 2023 până în mai 2024 cu participarea experților naționali și internaționali, reprezentați ai instituțiilor guvernamentale și ONG.

Termenul limită de aplicare este 12 octombrie 2023, ora 23.59.

Programul este destinat tinerelor de pe ambele maluri ale Nistrului și care au de la 18 până la 35 de ani. Sesiunile vor avea loc în Chișinău în zilele de sâmbătă și participantelor din afara orașului li se va achita drumul și cazarea. Tematicile sesiunilor vor include teoria și practica leadershipului  și femeile în rolul de lider; dezvoltarea cuminicării eficiente a liderului; drepturile omului și drepturile femeilor; crearea imaginii personale; viața de familie și activitatea profesională, oportunitățile economice și de includere în câmpul muncii și altele.  La finisarea sesiunilor tinerele vor primi certificate de participare.

Pentru a aplica este nevoie de a îndeplini formularul de aplicare, care poate fi găsit   aici.

30 participante vor fi selectate de pa ambele maluri ale Nistru și numai aceste persoane vor fi contactate până la 13 octombrie 2023.

„SPERANȚA” – Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului este un proiect finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și este implementat de către Asociația Pentru Politică Externă și Universitatea de stat din Moldova, în cooperare cu American House de la Chișinău și Tiraspol.

Va încurajăm să aplicați la Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului! Sesiunile vor avea loc în Chișinău și participantelor din afara orașului li se va achita drumul și cazarea.

Aplică aici.

Dacă aveți careva întrebări, le puteți adresa la această adresă email: scoala.speranta.moldova@gmail.com.