Emisiune DROCHIA-TV -„Invitatul Studioului”

Discutăm despre integrare europeană și perspective pentru politica externă a Republicii Moldova, securitatea națională și reziliența.

Întrebări principale sunt: Ce provocări și oportunități de securitate prezintă pentru Moldova aderarea deplină la UE? Сe impact ar putea avea potențiala aderare a Moldovei la Uniunea Europeană asupra securității țării noastre și asupra relațiilor cu țările vecine? Care este impactul problemei transnistrene asupra dinamicii de securitate a Republicii Moldova în  contextul aderării la UE?

La emisiune vor participa: Natalia Stercul, Directoare Executivă a Asociației pentru Politica Externă (APE), Mark Mazureanu, expert ASIST Analytics,  Ion Tăbârță, Director Executiv al CID NATO.

Link către emisiune: http://drochia.tv/2024/03/12/securitatea-si-politica-externa-a-republicii-moldova-in-contextul-aderarii-la-ue/?fbclid=IwAR3w0Rp3WdYXuWLUSNrU2mgQi1XGKqvhqe88SpO_Pl3kUxdowI-vrIM5F9Y

https://www.facebook.com/watch/?v=379489641658452

Realizarea acestui talk show a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea autorilor opiniilor și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.