Părerea dumneavoastră contează! Uniunea Europeană vă îndeamnă să participați la un sondaj privind cooperarea dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană

223

Părerea dumneavoastră contează! Uniunea Europeană vă îndeamnă să participați la un sondaj și să ne spuneți cum vedeți cooperarea UE cu Republica Moldova începând cu 2014.

Opinia dumneavoastră va inspira planificarea asistenței UE pentru următorii 6 ani. Vă rugăm să dedicați 5 minute pentru a completa sondajul, accesând link-ul de mai jos:

https://bit.ly/36XMRRc 

Uniunea Europeană a demarat un proces amplu de consultare cu actorii cheie din Republica Moldova cu privire la cooperare UE în perioada 2014-2020, acoperind dialogul politic și asistența financiară (proiecte, împrumuturi, sprijin bugetar, cooperare cu societatea civilă etc.).

Răspunsurile dvs. sunt complet anonime și vor ajuta echipa de evaluare să colecteze percepții cu privire la rezultatele și impactul cooperării UE cu Republica Moldova în perioada menționată. Contribuția dvs. va servi drept recomandări pentru viitor.

Mulțumim pentru timpul dedicat!