Sesiuni de informare: Cum puteți beneficia de granturi în Proiectul „Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova”

439
Programul de granturi ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer Stiftung

Asociația pentru Politica Externă (APE) invită reprezentanții societății civile din regiunea Centru a Republicii Moldova la sesiunele de informare privind posibilitatea de a beneficia de un grant nerambursabil în cadrul proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană (UE) și Fundația Konrad Adenauer (KAS).

Proiectul va oferi suport financiar și tehnic organizațiilor societății civile, care desfășoară activități în afara or. Chișinău și implică cetățenii în soluționarea problemelor comunității. O atenție sporită va fi a acordată proiectelor a căror obiectiv principal este monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Sesiunile de informare pentru regiunea Centru vizează organizațiile nonguvernamentale a căror activitate se desfășoară în cel puțin în una din următoarele localități: Șoldănești, Rezina, Rîbnița, Telenești, Ungheni, Călărași, Orhei, Dubăsari, Nisporeni, Strășeni, Criuleni, Ialoveni, Chișinău, Anenii Noi.

Locul și data desfășurării sesiunilor de informare este după cum urmează:

Luni, 22 aprilie 2019, ora 10.00, or. Orhei, Hotelul La Maison, sala de conferințe, str.Valeriu Cupcea 11;

Marți, 23 aprilie 2019, ora 10.00, or. Anenii Noi, Restaurant Primăvara, str. Suvorov 4

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 18 aprilie 2019 la umătoarea adresă de e-mail: sorin.sclearuc@gmail.com

ATENȚIE! Rambursarea cheltuielilor de transport se va efectua doar în baza prezentării biletului de călătorie pe rutele respective din localitatea participaţilor până în localitatea de desfăşurare a evenimentului. Rambursarea se va efectua tur-retur. Rugăm insistent să păstrați biletul de călătorie pentru a putea rambursa costurile de transport, în caz contrar, achitarea nu va fi posibilă!

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu:

  • Asociația pentru Politica Externă (APE), în regiunea Centru
  • Asociația pentru Democrație Participativă (ADEPT), în regiunea Sud
  • Centrul Analitic Independent Expert-Group, în regiunea Nord
  • A.O. ”Centrul European Pro-Europa” din Comrat, în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia

Informații adiționale cât și calendarul tuturor sesiunilor de informare îl găsiți accesând site-l proiectului: https://www.dezvolt.md/